Δελτία Τύπου

1η Ημερίδα Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας Συ.Δ.Ν.Α.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Συ.Δ.Ν.Α. διοργανώνει την 1η Ημερίδα του και παρουσιάζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων

Ο ρόλος του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ), μέσω των προσφερόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων, θα βρεθεί στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Συ.Δ.Ν.Α., την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18.00 μ.μ., στο συνεδριακό χώρο Aegean Sea Ballroom του Ξενοδοχείου Athens Marriott Hotel, Π.Φάληρο, Αθήνα.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας είναι μια καινοτόμος δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και αποτελεί μία διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες από το Κέντρο υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων, δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας, καθώς και αποτελέσματα ερευνών που ολοκληρώθηκαν και αφορούν την επιχειρηματικότητα στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming δια του ακόλουθου συνδέσμου:

1η Ημερίδα ΚΣΕ ΣυΔΝΑ

Στοιχεία επικοινωνίας ΚΣΕ Συ.Δ.Ν.Α.: Τηλέφωνα : 210 9574418, 210 9569929, e-mail : info@kse-sydna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο